söndag 26 april 2009

Söndag!!

En ny vecka börjar snart! Bra och dåligt, tiden kryper sakta fram till förlossning, har kommit till v.27+3 nu. Jobbet blir jobbigare och jobbigare och jag tröttare. Har iallafall ingen foglossning.

I fredags skulle vi först tagit "en sväng" på 16 mil till Götene för att köpa en suuuperfiiin Emmaljunga Duo Edge 08 men tyvärr hann den bli såld.. Det var ett par innan oss som ägaren bara haft sporadisk mailkontakt med som helt plötsligt bestämde sig för att köpa vagen, så tyvärr, det blev inte drömvagnen..

I går var vi på 90 års kalas, min morfar. På vägen dit åkte vi genom Tranås och gick in på Axel och Anna affären där de har Focus vagnarna. Vi blev faktiskt kära i den och vi övervägde det med det vi hört om affären och vagnen så det blev en sån vagn. 2995:- för en ny duo vagn är det värt även om det inte är en "märkes vagn".
Vagnen fanns hemma men vi ville inte köpa den just nu så våran får vi mitten av juni början av juli och man behövde inte betala nu. Ångrar man sig säljer de den bara vidare så det är ju bra ifall man nu skulle hitta en billig ochfin Emmaljunga Duo Edge i nätheten.

Idag blir det städ och tvätt. Tänkte hänga tvätt ute. Får använda ställningen för vi har inte inhandlat en vinda än.
Senare idag kommer ett par vänner så vi ska ta lite grillning i solen.

Just det. Har varit på Tupperware party och på måndag får jag nog grejerna. En nappflaska, en tredelad burk där man kan dela upp tre måltider vällingpulver och sen den gammla hedliga shakern. "Jättebilligt" 437:-.... Men ja..

Nej nu är det bäst att man sätter igång. Ha de göttit!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar