lördag 17 januari 2009

Lördag!

Blev inte som det var tänkt, våra vänner från Åtvidaberg kunde inte komma, deras lill-tjej har fått feber...
Men istället kommer en annan, är på väg hit just nu, han kommer från Valdermarsvik (fast först från Åtvid), så han har en bit att åka.
Själv så håller jag på att baka bullar. Meja beställde kanelbullar får flera dagar sen men jag har inte orkat, plus allt som hänt, men nu är de på gång! Får se om det blir "rullade" eller "snurror", det senaste blir finast...

Måste berätta.. "De där" var här i går kväll, deras dotter är som hon är och började GALLSKRIKA och vägrade åka hem, skrek så dant så jag trodde hon skulle börja kräkas eller nåt. Typ en minut efter de kom iväg ringde Stefans jobb mobil... SECURITAS!!!
En som hade gått utanför hade hört henne skrika och ringde till störningsjouren. Tydligen lät det som om det var barnmisshandel för det var det åersonen reagerade på. Tydligen hade det varit ett fall av barnmisshandel häromkring nyligen...
Bara vi inte blir "rödmärkta" nu tack vare deras ung jä--l, ursäkat men hon är verkligen det! Ni skaylle bara vara med nångång så får ni se, bortskämd och ouppfostrad!!!

Nej nu ska jag kolla in degen!!

2 kommentarer:

  1. Men Gud! Hur gammalt är barnet. Tror inte ni blir rödmärkta för detta. Håller tummarna för det i alla fall.

    Tråkigt när det blir sådär.

    Gott med bullar förresten!

    SvaraRadera
  2. Bullarna blev jättegoda!! Barnet blir 8 år i höst, men man kan tro att hon är tre!!!

    SvaraRadera