onsdag 27 maj 2009

Hej svej!!

I måndags var jag och Meja hos frissan så hon fick klippa håret. Hon blev jätte fin och fick färg i håret. Ett rött flygplan i pannan, en blå häst och en grön på vardera sidan och en svart gepard bak, sen glitter över allt. Ångrar mig att jag inte tog kort...
Efter det gick vi och fikade. Gick sen in på HM så Meja fick köpa ett eget nagel lack, det blev ett helt okej klarlila. Vi köpte även en Hello Kitty t-shirt (som Meja valde själv) en jeans kjol och så hittade hon en Hello Kitty vatten flaska för hon kom på att hennes Nalle Puh flaska var borta..

Tisdagen var lugn. Vi skickade bilen till Stefans arbetskamrat som skulle fixa en slang som läckte rejält med bromsolja (INTE BRA) och sen bromsok. Vi fick då låna hans plutt Mazda, två dörrars, kan ni tänka er en gravid som ska sätta sig i en sån bil när sätena är typ nere på marken...
Väntade ut ifall bilen kunde bli färdig så vi kunde handla men det drog ut på tiden så det blev storhandling i en plutt Mazda....

Idag var det dags för fotografering på dagis (det var till det som vi köpte kläderna i måndags), fröken sa att alla kort verkade bli bra.
Kl. 15 var det dags för v. 32 kontroll hos BM, som Meja fick följa med på. Hon ville hålla mig i handen när de tog "stick i fingret" och tyckte det var coolt att lyssna på hjärtljudet.
JO! När vi parkerade så hamnade vi brevis en polisbil och Meja blev helt galen! Efter BM köpte vi glass och satte oss på betong suggor utanför entren. Kommer då inte poliserna!? JO!!
Meja sa; Titta där är poliserna!
Poliserna; Ja, det är vi! Vet du vart vår bil är för vi hittade den inte?
Jag; Det vet du va? Vi parkerade brevid?
Poliserna; Kan du peka vart den är?
(Och sen lite mer och meja pekade mer än gärna)
Tycker det var väldigt kul att poliserna var så trevliga mot Meja och så, tyvärr är ju inte alla poliser det..

I morn är det raggmunk på restaurangen igen = massor av gäster...

Efter jobb blir det absolut städ hemma. Kissen grog ner en glaslampa i vårat rum och ett glas i köket så det behövs att dammsuga.
Även verkligen dags för tvätt!!

Fredag blir nog en slapp dag efter jobb. Stefan slutar tolv, jäkla gubbe...

På lördag ska vi till Åtvidaberg till Stefans föräldrar för hans mamma flyyer år och blir där med pensionär.
Sen åker vi till mamma och pappas stuga för vi ska sova där och på söndagen åka till ALV. Meja ska lämna nappen till Annika, Tommy eller Pippi. Hon kan inte riktigt bestämma sig.

Men vi har ett problem... Meja fyller 3:e juni. När i hundan ska vi hinna med att köpa presenter???

Nej, nu hoppas jag Stefan kommer hem från Korp fotbollen snart så att man kan äta gott, HUNGRIG!!

KRAAAM

1 kommentar:

  1. Låter som hon blev riktigt stilig i håret den unga damen :) å vad kul med poliserna. Alltid lika kul när de kan vara på barnens nivå så barnen får bra förtroende för dem och inte är rädda.

    SvaraRadera