fredag 27 februari 2009

Fy hundan vilken vecka..

Det var ett tag sen jag skrev, men det har sina orsaker...

Jo, Meja blev bättre fast bara lite, efter ultraljudet på kvällen, var Meja jätte hängig, och febern fortfarande kvar. Vi ringde då till sjukvårdsrådgivningen för råd och de tyckte vi skulle ringa till jourcentralen.
Läkaren där sa att Meja var lite röd i halsen men att det inte skulle behövas pencillin och om hon inte ville dricka på ett tag kanske vi var tvugna att lägga in henne så att hon fick dropp.

På onsdagen började hon kräkas igen och natten till torsdagen var en mardröm. Ringde då igen till sjukvårdsrådgivningen som sa att vi skulle köpa vätskeersättning och sen ringa till barn medicin på lasarettet i Motala.
Vi fick tid kl. 13 och var inte hemma förns efter 16. En massa prover togs som var som tur var possitiva så hon behövde inget dropp. Under tiden vi var där, kräktes hon ett par gånger och bajsade även på sig i somnen så trött som hon var.

Denna natt har hon varit uppe och sprungit med jämna mellanrum för att dricka så man har varit orolig att hon skulle få i sig för mycket så att hon kräks. Ev har hon kräkts en gång i natt. Både jag och Stefan har för oss det men ingen av oss är hundra eftersom vi båda var otroligt trötta.

Hela dagen utan kräkningar, hon har druckit hyffsat och även ätit ris och kokt fisk.
Nu börjar man slappna av lite och tänka att nu är detta över.

Jag är lättad, hoppas att vi aldrig mer får utstå en hel vecka med kräkningar igen.

KRAMAR

Hoppas att man får sova en hel natt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar